cégismertető

ALAPÍTÁS ÉS PROFIL

Szeretném megragadni az alkalmat, hogy röviden bemutassam cégemet a PERFEKT-HŐ Kazánház Üzemeltető és Szolgáltató KFT-t.
Cégemet 2009-ben alapítottam, 15 év kazánházak távfelügyeleti rendszereinek üzemeltetésében szerzett és 25 éves szakmai tapasztalat alapján.
A cég fő profilja: III-as és IV-es kezelési osztályba sorolt kazánházak (fűtési, gépészeti, szolár, földhővel, napenergiával működő rendszerek) üzemeltetése a hatályos jogszabályoknak megfelelően; távfelügyeleti rendszerek kiépítése, üzemeltetése, épületgépészeti, szerelési, kivitelezési munkák lebonyolítása.

MÜKÖDÉS, ÜZEMELTETÉS, TÁVFELÜGYELET

A cég saját diszpécser központtal rendelkezik, ahová a bejövő hibaüzenetek érkeznek.
A 24 órás kivonuló szolgálat törvényi, illetve a szerződésben foglalt egyedi határidő szerint érkezik a helyszínre, majd megkezdi a hiba elhárítását.
Az esetleges hibák megjeleníthetők a megrendelő mobiltelefonjára vagy számítógépére.
A megrendelőnek felhasználói felületet biztosítunk, hogy a rendszereik aktuális állapotát megtekinthessék. A távfelügyeleti rendszer a XXI. század technikai vívmányainak megfelelően látja el feladatát. Felhasználók egyedi igényeit is ki tudjuk elégíteni a szoftver sokoldalúságának köszönhetően. Bármely digitális és analóg jelet le tudunk kezelni és meg tudunk jeleníteni a kezelői felületen.
A központ számítógépes rendszere minden hibaüzenetet mappába rögzít (legyen az bejövő vagy kimenő üzenet, bejelentkezés vagy beavatkozás) naponta, óra, perc, másodperc pontossággal, így nyomon követhető a jogszabály (MSZ. 12623-77) szerinti beavatkozás, üzemeltetés. A tárolt mappák zároltak, tartalmukat a program nem engedi megváltoztatni. A havi üzemeltetési számlák mellé a tételes hibalistát csatoljuk (az utolsó oldalon minta található).
Cégünk az üzemeltetés során felmerült valamennyi hibát elhárítja, valamint a nyári nagyjavításokat, kazánmosást is elvégzi. A szükséges szakhatósági jegyzőkönyveket elkészítjük (hideg-meleg üzemi jegyzőkönyv, pontforrás vizsgálat, gázérzékelők hitelesítése, tűzjelzők felülvizsgálata, stb.).
Jól képzett szakembergárdánk képes ellátni a legmagasabb műszaki feladatokat is. Megbízóink egyedi igényeinek és kívánságainak maximálisan törekszünk megfelelni. Munkánkra garanciát vállalunk, a felmerülő problémákat időben orvosoljuk, a javítási kérelmeknek gyorsan eleget teszünk. Jól szervezett pontos háttérmunkát végzünk megrendelőink legnagyobb megelégedésére.

FILOZÓFIA

Filozófiánk alapköveit képezi a minőség, megbízhatóság és a precíz munkavégzés. A továbbiakban szereplő referencia listában felsoroltakon kívül természetesen még több felújítási, gépészeti munkálat került és jelen időben is kerül kivitelezésre. Megtisztelő érdeklődését köszönöm, és kérem, hogy további információkért, ajánlatokért keressen fel bennünket, állunk mindenben szíves rendelkezésére.

Horváth László, ügyvezető